Cava Discovery Week

Enjoying great Cava.

Ontdek meer

De allereerste Cava Discovery Week vindt plaats in november van dit jaar (18-24 november 2019) en geeft u de kans om te genieten van de fantastische premium Cava’s in topbars en -restaurants en in wijnwinkels doorheen het hele land.

 

De Cava Discovery Week, u aangeboden door D.O.P Cava, draait allemaal rond het drinken van Reserva, Gran Reserva en Cava de Paraje-wijnen, zodat u het assortiment en de kwaliteit van de beste sprankelende wijn van Spanje kunt ontdekken.

Wanneer? Wanneer?

U kunt genieten van een heerlijke Cava op de plaats die op de kaart is aangegeven. Elk etablissement dat betrokken is bij de Cava Discovery Week zal 7 dagen lang geweldige Cava promoten. Zo krijgt u de kans om de beste sprankelende wijnen uit de regio te proeven en meer te weten te komen over waarom Cava zoveel meer is dan een glas bubbels.

De Cava Discovery Week vindt plaats tussen 18 en 24 november 2019.

Wie? Wie?

De D.O.P Cava, wijnmakers en producenten zijn vastbesloten om te laten zien hoe bijzonder Cava is en tijdens de Cava Discovery Week willen we u dit zelf laten ontdekken.

Gemaakt van unieke internationale en inheemse druivensoorten (macabeu, perellada en xarel.lo) wordt Cava gemaakt volgens de traditionele methode, wat betekent dat de tweede gisting – het proces dat de fantastische bubbels creëert – in de fles gebeurt en de wijnen worden gerijpt om meer smaak en karakter aan de wijn te geven. D.O.P Cava wil u leren waarom u de Reserva, Gran Reserva en Cava de Paraje-wijnen zeker moet proberen en ervan moet genieten.

Waarom? Waarom?

De D.O.P Cava is het officiële bestuursorgaan in de regio Penedès, Catalonië (Spanje) dat ervoor zorgt dat elke fles Cava die u drinkt van de best mogelijke kwaliteit is.

De producenten en merkeigenaren die de Cava maken zijn lid van deze vereniging. Samen creëren zij de Cava Discovery Week om ervoor te zorgen dat u meer te weten komt over kwaliteits Cava.

Ontdek Meer

Stuur ons uw gegevens om regelmatig updates te ontvangen en wij houden u op de hoogte van de interessante promoties, evenementen en proeverijen die tijdens de Cava Experience Week zullen worden georganiseerd.

Contact

Follow and discover what’s happening near you for #CavaWeek